A scăzut numărul de sancțiuni pentru încălcarea normelor de protecție anti-COVID

Numărul sancțiunilor aplicate de autorități pentru încălcarea normelor de protecție anti-COVID a scăzut. O demonstrează o situație întocmită de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. Astfel, în cursul zilei de luni, pe 15 februarie a.c., polițiștii botoșăneni împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani și Poliției Locale Botoșani, precum și cu specialiști din cadrul celorlalte instituții cu atribuții de control, au acționat pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul populației și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, echipele de control au verificat 102 obiective, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.500 lei.

Autoritățile recomandă respectarea în continuare măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Deja ai votat!