Un șofer beat a făcut prăpăd – trei mașini distruse în centrul orașului

Un șofer beat și-a distrus mașina, dar și alte două autoturisme parcate, în urma unui accident produs la câteva sute de metri de sediul poliției. Totul s-a întâmplat luni, pe 15 februarie a.c., pe Bulevardul George Enescu, în centrul civic al municipiului.

Aflat la volanul unui autoturism, șoferul turmentat urca  dinspre sensul giratoriu cu bulevardul Mihai Eminescu spre Maternitate, însă, din cauza stării în care se afla, individul a pierdut controlul asupra direcției de mers. Așa se face că mașina condusă de el a lovit un autoturism parcat, care la rândul său a fost proiectat în alt autoturism, rezultând astfel avarierea a trei autoturisme.

Anunțați prin apel pe 112 despre producerea accidentului, polițiștii au ajuns la fața locului și l-au verificat cu etilotestul pe șoferul turmentat, rezultatul indicând o îmbibație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În vârstă de 32 de ani, bărbatul a fost condus la spital în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!