Vremea se încălzește ușor

După un sfârşit de săptămână cu ger siberian, viscol şi ninsori, vremea se încălzeşte în judeţ, maximele urmând a avea pe alocuri chiar valori pozitive.

Astfel, maxima anunţată de meteorologi pentru ziua de miercuri urmează a urca, pentru prima oară în ultimele zile peste temperatura de îngheț.

Diferenţa faţă de noaptea de marți va fi de peste 15°C. Maxima zilei de miercuri va fi de 2°C, față de -14°C în noaptea de marți, iar minima se va apropia de pragul de îngheţ, existând şi şanse de ploi de scurtă durată.

Ziua de joi va aduce în continuare cer înnorat, dar temperaturi pozitive. Pentru a doua zi la rând, mercurul din termometre urmând a urca până la 3°C. Noaptea va contrasta, însă, fiind una extrem de rece, temperatura resimţită putând ajunge chiar şi până la -19°C.

Vineri şi sâmbătă maximele vor avea valori negative, urmând a se situa în jurul pragului de -2°C, în timp ce minima va fi de -7°C. Duminică maxima va fi de 1°C, în timp ce minima va fi de -2°C.

Ziua va mai câştiga însă 18 minute în această săptămână, soarele răsărind cu 11 minute mai devreme duminică faţă de luni şi apunând cu 7 minute mai târziu duminică faţă de luni.

Deja ai votat!