Tânăr ajuns la spital în urma unui accident produs în comuna Curtești

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Cristești, a ajuns la spital, după ce a fost protagonistul unui accident rutier. Evenimentul a avut loc astăzi, pe drumul județean 207N care străbate comuna Curtești.

Potrivit primelor informații, tânărul conducea un autoturism îndreptându-se spre Botoșani, dar la un moment dat el a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a ieșit de pe șosea și a ajuns în șanțul de pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, tânărul s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost preluat de un echipaj al Serviciul Județean de Ambulanță, care l-a transportat la spital.

Șoferul a fost verificat și cu etilotestul, rezultatul indicând o îmbibație de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv, tânărului i s-au prelevat și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să se dispună o soluție procedurală.

 

Deja ai votat!