Raed Arafat vrea să păstreze personalul angajat temporar la Ambulanţă

0

Veşti bune pentru personalul angajat în Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA). Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), medicul Raed Arafat, a declarat joi că se va încerca păstrarea personalului angajat temporar, care a deservit serviciile de ambulanţă timp de aproape un an.

Şeful DSU, dr. Raed Arafat, a declarat în cadrul prezentării Raportului de Activitate al Departamentului pentru Situații de Urgență și al instituțiilor aflate în coordonarea acestuia, aferent anului 2020, că se încearcă ca la finalul stării de alertă personalul angajat în contextul pandemiei să rămână în serviciile de ambulanţă, pentru a acoperi o lipsă care exista şi înaintea pandemiei de COVID-19.

Dr. Raed Arafat a adăugat că acest personal angajat ar trebui păstrat „mai ales că a căpătat şi experienţă”. „La asistenţii medicali cu studii medii, vedem o creştere foarte importantă de la 3.827 la 4.200. Încercarea este ca la finalul stării de alertă , acest personal să rămână în serviciile de ambulanţă pentru a acoperi o lipsă care a fost şi înaintea COVID. Ar trebui să ţinem personalul mai departe, mai ales că au căpătat şi experienţă”, după cum a spus şeful DSU.

Deja ai votat!
se încarcă...