Spărgători de locuințe prinși de polițiști. Suspecții au fost capturați în municipiu

Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Botoșani, fiind bănuiți de comiterea mai multor spargeri. Suspecții au 45 de ani și sunt din comuna Bosanci, județul Suceava, respectiv din comuna Stăuceni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, suspecții ar fi acționat în perioada perioada 13 septembrie 2020 – 15 februarie 2021, când au spart mai multe societăți comerciale și locuințe de pe raza municipiului Botoșani, de unde au furat mai multe sticle de băuturi alcoolice, un televizor LCD, un telefon mobil și o bicicletă. De asemenea, pe 13 septembrie 2020, cei doi au pătruns, fără drept, în curtea locuinței unei femei din municipiul Botoșani, au distrus un geam al locuinței, după care au ucis cu intenție doi pui de pisică ce aparțineau proprietarei locuinței.

În urma investigațiilor, polițiștii au reușit să-i captureze pe suspecți, pe raza municipiului Botoșani, și au recuperat o parte din prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională. Cei doi bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Deja ai votat!