Judeţul Botoşani este promovat la Târgul de Turism al României

0

Consiliul Judeţean Botoşani participă în aceste zile la Târgul de Turism al României, care în acest an se desfăşoară online, pe platforma https://www.targuldeturism.ro/ro/.

CJ Botoşani promovează la #TTRVirtual2021 cele mai atractive destinaţii din judeţ, reunite în rute turisice recunoscute la nivel naţional precum: ruta ecumenică (reuneşte bisericile, mănăstirile monument şi obiectivele de cult din judeţ) sau ruta culturală „Pe urmele geniilor” (care reuneşte casele memoriale din judeţ).

Participanţii la târg pot lua contact cu universul eminescian prin turul virtual de la Memorialul Ipoteşti, pot identifica opţiunile de cazare şi masă, dar şi posibilităţile de recreere şi agrement din judeţ, precum Parcul de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa şi Parcul „Mihai Eminescu” din municipiu.

Participarea la Târgul de Turism al României, chiar şi în varianta online, este o oportunitate de a face cunoscute frumuseţile şi atracţiile judeţului în ideea de a dezvolta turismul, activitatea pe care nu prea s-a pus accent până acum. Avem locuri frumoase, avem mănăstiri cu poveşti frumoase în spate, avem case memoriale ale celor mai mari personalităţi ale României. Deci avem lucruri pe care să le promovăm şi cu ajutorul cărora să atragem turişti în zonă. Mai mult, avem şi determinarea necesară de a urni lucrurile, astfel încât turismul să nu mai fie trecut la <şi altele> atunci când vorbim de dezvoltarea economică a judeţului”, a declarat Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

Târgul de Turism al României – ediţia virtuală – este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi se va încheia pe 21 februarie, ora 18:00.

Deja ai votat!
se încarcă...