Un pic de campanie nu strică – Doi parlamentari PSD prezenţi la înmânarea repartiţiilor pentru apartamentele ANL (video)

0

Repartizarea celor 40 de locuinţe ANL din noul cartier aflat pe Şoseaua Iaşului nu putea fi făcută fără un pic de campanie. Mai ales că ideea amenajării acestui cartier îi apartine fostului primar PSD Ovidiu Portariuc. În anul 2012, Ovidiu Portariuc, împreună cu Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a pus aici prima cărămidă.

Astăzi, 19 februarie 2021, la repartizarea primelor 40 de repartiţii, alături de primarul Cosmin Andrei şi viceprimarul Bogdan Buhăianu, s-au aflat deputaţii PSD Marius Budăi şi Alexandra Huţu. Altfel spus, aceştia „s-au lipit ca marca de scrisoare” de eveniment pe principiul că „dă bine la electorat ca parlamentarii să fie alături de popor”.

Marius Budăi şi-a amintit că şi el a trăit aceleaşi amoţii, atunci când a primit un apartament ANL, la care ulterior a renunţat.

Am trecut și eu la un moment dat prin această emoție, le doresc o viață lungă aici și frumoasă și putem face, fără patimă politică, un apel la toate forțele politice de la Botoșani să ne unim forțele, indiferent de cine este la un moment dat la guvernare sau cine este în opoziție și să continuăm astfel de proiecte, dar, îmi doresc eu, cu un timp mult mai scurt de rezolvare”, a spus Marius Budăi.

Deputatul a adăugat că 600 de familii din Botoşani aşteaptă să primească o locuinţă ANL. „Ţine de noi, de administraţia locală, de cei care reprezentăm botoşănenii la Bucureşti să putem urni astfel de proiecte, astfel încât cetăţenii din Botoşani, tinerii din Botoşani să fie şi dumnealor, aşa cum se spune în popor, la casa lor”, a mai afirmat deputatul Marius Budăi.

Alte 40 de apartamente realizate în noul cartier ANL vor fi repartizate cadrelor militare care lucrează în Botoşani. Aceasta a fost condiţia pusă de Ministerul Apărării Naţionale, atunci când a cedat terenul unde au fost ridicate blocurile şi unde va fi dezvoltat un viitor cartier al municipiului Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...