vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTUn pic de campanie nu strică - Doi parlamentari PSD prezenţi la...

Un pic de campanie nu strică – Doi parlamentari PSD prezenţi la înmânarea repartiţiilor pentru apartamentele ANL (video)

Repartizarea celor 40 de locuinţe ANL din noul cartier aflat pe Şoseaua Iaşului nu putea fi făcută fără un pic de campanie. Mai ales că ideea amenajării acestui cartier îi apartine fostului primar PSD Ovidiu Portariuc. În anul 2012, Ovidiu Portariuc, împreună cu Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a pus aici prima cărămidă.

Astăzi, 19 februarie 2021, la repartizarea primelor 40 de repartiţii, alături de primarul Cosmin Andrei şi viceprimarul Bogdan Buhăianu, s-au aflat deputaţii PSD Marius Budăi şi Alexandra Huţu. Altfel spus, aceştia „s-au lipit ca marca de scrisoare” de eveniment pe principiul că „dă bine la electorat ca parlamentarii să fie alături de popor”.

Marius Budăi şi-a amintit că şi el a trăit aceleaşi amoţii, atunci când a primit un apartament ANL, la care ulterior a renunţat.

Am trecut și eu la un moment dat prin această emoție, le doresc o viață lungă aici și frumoasă și putem face, fără patimă politică, un apel la toate forțele politice de la Botoșani să ne unim forțele, indiferent de cine este la un moment dat la guvernare sau cine este în opoziție și să continuăm astfel de proiecte, dar, îmi doresc eu, cu un timp mult mai scurt de rezolvare”, a spus Marius Budăi.

Deputatul a adăugat că 600 de familii din Botoşani aşteaptă să primească o locuinţă ANL. „Ţine de noi, de administraţia locală, de cei care reprezentăm botoşănenii la Bucureşti să putem urni astfel de proiecte, astfel încât cetăţenii din Botoşani, tinerii din Botoşani să fie şi dumnealor, aşa cum se spune în popor, la casa lor”, a mai afirmat deputatul Marius Budăi.

Alte 40 de apartamente realizate în noul cartier ANL vor fi repartizate cadrelor militare care lucrează în Botoşani. Aceasta a fost condiţia pusă de Ministerul Apărării Naţionale, atunci când a cedat terenul unde au fost ridicate blocurile şi unde va fi dezvoltat un viitor cartier al municipiului Botoşani.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
7.6 °
5.5 °
82 %
2.1kmh
46 %
vin
5 °
sâm
14 °
Dum
11 °
lun
12 °
mar
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...