Copil accidentat grav din joacă (video)

0

Un băieţel de doi ani, din Bucecea, a ajuns la spital, ieri, după ce s-a accidentat grav. Micuţul se juca acasă, lângă o fereastră cu un pervaz de dimensiuni mai mari.

La un moment dat copilul a alunecat şi a căzut lovindu-se cu capul de pervazul de ciment. Imediat acesta a început să plângă de durere şi să sângereze, alarmându-i şi pe părinţi. Tatăl a sunat la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă SMURD, care l-a preluat şi l-a transportat la Secţia de Pediatrie. „Pacientul a fost preluat cu un traumatism cranian acut, cu plagă contuză, prin cădere de la acelaşi nivel. A fost stabilizat hemodinamic şi ulterior transportat la Urgenţe”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Extrem de speriat, copilul a primit primul ajutor de la cadrele medicale chiar la faţa locului, acesta fiind luat în ambulanţă împreună cu tatăl său, pentru a se mai linişti.

Cadrele medicale au fost chiar nevoite să improvizeze un balon dintr-o mănuşă chirurgicală pe care au şi desenat-o, pentru a-l mai linişti pe copilul speriat. Acesta a fost transportat la Pediatrie, unde a fost supus la mai multe consulturi de specialitate, starea lui fiind una stabilă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...