Bătrână jefuită în propria locuință. Tâlharul a fost prins de polițiști

Duminică, pe 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de un tânăr de 18 ani din comuna Viișoara, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. „În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 5 spre 6 februarie a.c., având fața acoperită, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femeie de 78 de ani, din comuna Viișoara, și prin întrebuințarea de violențe i-ar fi sustras suma de 350 de lei”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Cazul a ajuns în atenția anchetatorilor, iar duminică polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care interesează cauza.

„Tânărul a fost condus la audieri în baza unui mandat de aducere, ulterior față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a adăugat Delia Nenișcu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

 

Deja ai votat!