Botoșăneni anchetați pentru infracțiuni la regimul rutier

foto arhivă - foarte multe infracțiuni sunt descoperite în urma controalelor organizate în trafic

Unii botoșăneni continuă să ignore normele rutiere și ajung să fie anchetați pentru tot felul de infracțiuni. Sâmbătă, pe 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Suharău, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani din aceeași localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ieri, pe 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit și ei pentru control, pe un drum sătesc din comuna Tudora, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că cel de la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Prin urmare, tânărul s-a ales cu un dosar penal și urmează să fie cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!