Fapte bune pentru Botoşani

Membrii filialelor Botoşani şi Dorohoi ale Frăţiei Ortodoxe „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” s-au mobilizat sâmbătă pentru a continua faptele bune pentru Botoşani.

Aceştia l-au ajutat pe preotul paroh din satul Oneaga – comuna Coşula, care construieşte un așezământ social unde ar urma să fie cazaţi aproximativ 50 de copii orfani.

O echipă mai numeroasă a rămas la așezământ, unde frații au crăpat și au strâns lemnele, iar apoi au curățat, au pregătit spațiul de depozitare și au așezat lemnele de foc. O altă echipă s-a deplasat din nou la bătrânul Constantin, pentru a tăia lemnele, vitale în această perioadă a anului. În acest timp, surorile au trebăluit la bucătărie, sub atenta îndrumare a mătușii Ileana”, a declarat Bogdan Cărăuşu, preşedintele Filialei Botoşani a Frăţiei Ortodoxe.

El s-a declarat încântat de faptul că din ce în ce mai mulţi tineri participă la acţiunile Frăţiei Ortodoxe.

România va avea atâția români câți va naște, va crește și va educa. Și ce bucurie poate fi mai mare decât aceea de a vedea tinerii lucrând umăr lângă umăr, inimă lângă inimă, pentru a construi împreună o Românie a românilor și pentru români!”, a concluzionat Bogdan Cărăuşu.

Deja ai votat!