Primăvara începe să îşi facă simţită prezenţa la Botoșani

0

După două săptămâni geroase, cu recorduri de temperaturi minime, în săptămâna care începe astăzi vremea începe să se încălzească.

Astfel, astăzi maxima va fi de 9°C, însă pe parcursul nopţii temperaturile vor scădea considerabil diferenţa fiind de aproape 20°C. Ceaţa va fi prezentă, pe alocuri şi în noaptea zilei de luni.

Mâine soarele va străluci pe tot parcursul zilei, iar maxima va fi de 8°C. Noaptea se va repeta scenariul din seara precedentă, ca de altfel în toate nopţile săptămânii, când temperatura resimţită de corpul uman va fi de -5°C.

Miercuri cerul va fi acoperit de nori, însă maxima va fi de 10°C. Pe parcursul zile există şanse de precipitaţii, iar noaptea temperatura resimţită de corpul uman va fi de -3°C.

Joi va continua în aceeaşi notă ca maxima urmând să aibă un grad în plus faţă de ziua precedentă. Noaptea mercurul din termometre va ajunge la -2°C.

Vineri va fi cea mai călduroasă zi din săptămână, maxima ajungând la 14°C în timpul amiezii. Noaptea va fi una senină, cu temperatura de -1°C.
Sâmbătă şi duminică norii vor apărea din nou pe cer, dar termometrele vor arăta 13°C sâmbătă şi 8°C duminică, în timp ce nopţile vor fi cu două grade sub pragul de îngheţ.

Ziua va mai câştiga 20 de minute în această săptămână, soarele răsărind luni la 7:05, iar duminică la 6.54, în timp ce apusul va fi la 17:49 luni, respectiv 17:58 duminică.

Deja ai votat!
se încarcă...