vineri, august 12, 2022
AcasăLocalPrimăvara începe să îşi facă simţită prezenţa la Botoșani

Primăvara începe să îşi facă simţită prezenţa la Botoșani

După două săptămâni geroase, cu recorduri de temperaturi minime, în săptămâna care începe astăzi vremea începe să se încălzească.

Astfel, astăzi maxima va fi de 9°C, însă pe parcursul nopţii temperaturile vor scădea considerabil diferenţa fiind de aproape 20°C. Ceaţa va fi prezentă, pe alocuri şi în noaptea zilei de luni.

Mâine soarele va străluci pe tot parcursul zilei, iar maxima va fi de 8°C. Noaptea se va repeta scenariul din seara precedentă, ca de altfel în toate nopţile săptămânii, când temperatura resimţită de corpul uman va fi de -5°C.

Miercuri cerul va fi acoperit de nori, însă maxima va fi de 10°C. Pe parcursul zile există şanse de precipitaţii, iar noaptea temperatura resimţită de corpul uman va fi de -3°C.

Joi va continua în aceeaşi notă ca maxima urmând să aibă un grad în plus faţă de ziua precedentă. Noaptea mercurul din termometre va ajunge la -2°C.

Vineri va fi cea mai călduroasă zi din săptămână, maxima ajungând la 14°C în timpul amiezii. Noaptea va fi una senină, cu temperatura de -1°C.
Sâmbătă şi duminică norii vor apărea din nou pe cer, dar termometrele vor arăta 13°C sâmbătă şi 8°C duminică, în timp ce nopţile vor fi cu două grade sub pragul de îngheţ.

Ziua va mai câştiga 20 de minute în această săptămână, soarele răsărind luni la 7:05, iar duminică la 6.54, în timp ce apusul va fi la 17:49 luni, respectiv 17:58 duminică.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
25.6 ° C
25.6 °
21.6 °
90 %
4.7kmh
100 %
vin
26 °
sâm
29 °
Dum
30 °
lun
29 °
mar
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cum vrea să facă prefectul o poză cu doamnele, cum se bagă cineva printre doamne.

EDITORIAL

Cu siguranță, teoria pe care o voi dezvolta azi nu va fi pe placul a trei categorii de români: euroscepticii, filorușii și comuniștii (cu...

EPIGRAMA ZILEI

De va veni la tine rusul Purtând povestea mea amară E semn că NATO și Apusul Te-au părăsit a "n"-a oară... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...