Protocol încheiat de conducerea DGASPC pentru încurajarea donării de sânge

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a semnat un protocol de colaborare cu cea a Centrului Judeţean de Transfuzie Sanguină Botoşani, cu scopul de a impulsiona donarea de sânge. În baza protocolului, ieri au donat sânge şapte salariaţi ai Complexului de apartamente „Casa Mea” Dorohoi. „Vineri, vor dona sânge colegi de la Centrul de Îngrijiri şi Asistenţă Leorda. Pe parcurs vor dona şi alţi colegi. Doamna doctor Temneanu (şefa Centrului Judeţean de Transfuzie Sanguină – n.r.) ne-a spus că orice donator este important deoarece este mare nevoie de sânge”, a declarat Doina Nacu, directorul DGASPC.

Potrivit oficialului, prin acest protocol se continuă programul demarat de fostul director al DGASPC, Dan Şlincu, acum deputat PSD. Acesta se prezenta periodic şi dona sânge, cu gândul la persoanele aflate în situaţii critice care aveau mare nevoie de acest lichid vital.

Noi continuăm programul dumnealui. Este o regulă la nivelul instituţiei noastre să continuăm toate iniţiativele care urmăresc binele semenilor. Sperăm să avem cât mai mulţi colegi care să doneze sânge”, a concluzionat Doina Nacu.

Deja ai votat!