Tânăr rănit grav la cap în timpul unui meci de fotbal

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Botoșani, a ajuns în stare gravă la Iaşi, după ce a fost victima unui accident mai puţin obişnuit.

Acesta se afla, împreună cu mai mulţi prieteni, la un teren de fotbal acoperit cu balon, din marginea oraşului. La un moment dat, în timpul unui meci, tânărul era pe marginea terenului şi se sprijinea de o poartă metalică. La un moment dat, însă, prietenii acestuia spun că l-au observat pe tânăr prăbuşit, într-o baltă de sânge, cu bara metalică peste cap. Aceştia i-au sărit imediat în ajutor, ridicând bucata metalică, iar ulterior au apelat serviciul 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, care i-a acordat tânărului primul ajutor, după care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare gravă „Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând un traumatism cranian acut deschis, cu pierdere temporară a cunoştinţei. Acesta era confuz, a fost stabilizat şi investigat, la examenul radiologic fiind evidenţiat un hematom subdural stâng, cu fractură temporală stângă”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

După ce a fost investigat de medicii botoşăneni, acesta a fost direcţionat cu o ambulanţă cu medic către Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care urmează să stabilească cine se face vinovat de accidentarea tânărului.

Deja ai votat!