Seniori premiaţi de municipalitatea botoşăneană

Chiar dacă din caza pandemiei nu mai pot fi organizate festivităţi, municipalitatea continuă să-i premieze pe seniorii botoşăneni care au ajuns bucuria de a sărbători nunta de diamant (60 de ani de căsătorie) sau nunta de aur (50 de ani de căsătorie).

Din cauza restricţiilor, nu organizăm ceremonii. Noi îi invităm, în mod organizat şi le înmânăm diplome, flori şi premii în bani”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului.

De la începutul anului şi până în prezent, au fost premiate trei cupluri care au sărbătorit nunta de diamant. Fiecare cuplu a primit diplome, flori şi câte o mie de lei. În categoria botoşănenilor felicitaţi de către municipalitate se regăsesc şi 15 cupluri care au sărbătorit nunta de aur, prilej cu care edilul le-a oferit diplome, flori şi câte un premiu în cuantum de 500 de lei.

Municipalitatea îi onorează şi pe botoşănenii care împlinesc 85 de ani. Aceştia primesc diploma de „Persoană Venerabilă” şi un premiu anual în cuantum de 200 de lei. De la începutul anului, au fost premiate 69 de persoane venerabile.

Deja ai votat!