Descoperire cumplită la Spitalul Dorohoi

0
??

Poliţiştii şi angajaţii Spitalului Municipal din Dorohoi au făcut o descoperire macabră, în noaptea de miercuri spre joi, într-unul din birourile unităţii medicale.

Unul din salariaţii unităţii a fost găsit mort în propriul birou. Este vorba despre administratorul unităţii sanitare, Gheorghe Chiţac. În vârstă de 52 de ani, bărbatul a rămas la birou miercuri seară până mai târziu, pentru a finaliza o serie de acte legate de mai multe lucrări de reabilitare care se desfăşoară la unitatea sanitară. Potrivit managerului spitalului, acesta oricum obişnuia să mai vină seara la spital pentru a verifica dacă centrala funcţionează bine şi nu sunt probleme. Pe parcursul serii, se pare că acestuia i s-a făcut rău şi s-a întins un pic pe patul din birou, unde a şi fost găsit fără suflare. Aproape de miezul nopţii, fiul său s-a alertat că bărbatul încă nu ajunsese acasă şi nici nu răspundea la telefonul mobil. Tânărul a alertat poliţia, prin 112, iar oamenii legii au ajuns şi la locul de muncă, la unitatea sanitară, unde au întrebat de el şi li s-a spus că maşina acestuia era parcată în zona centralei termice, unde are şi biroul. Văzând lumină la el în birou, aceştia au mers să vadă despre ce era vorba şi l-au găsit pe bărbat fără suflare. Au fost alertate cadrele medicale de gardă, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic, cel mai probabil bărbatul suferind un infarct cu câteva ore înainte. „Era un om extrem de devotat muncii lui. Tot timpul venea să vadă, să verifice seara dacă totul era în regulă. Dacă funcţionează centrala, dacă nu sunt scurgeri la cazan, vedea dacă angajaţii au nevoie de ceva. Este o tragedie şi suntem alături de familia îndurerată”, a spus medicul chirurg Valerian Andrieş, managerul Spitalului Dorohoi.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei, care a solicitat efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Administratorul unităţii sanitare nu era cunoscut cu vreo afecţiune medicală cronică.

Deja ai votat!
se încarcă...