Botoşăneni nemulţumiţi de noroiul de pe străzile nemodernizate

Străzile nemodernizate din municipiul Botoşani au fost invadate de noroaie, spre nemulţumirea botoşănenilor care locuiesc în acele zone. Una dintre aceste străzi este Humăriei. „Vine primăvara! Oare să ne bucurăm şi noi, cei care locuim pe această stradă din municipiul Botoşani?! Azi a venit cineva pentru a onora o comandă şi s-a <bucurat> că a ajuns la periferia UE. Nu credea că poate exista aşa ceva. Cui să mulţumim? Consiliului Local anterior care s-a jucat <de-a pisica şi şoarecele> cu banii alocaţi pentru repararea străzii?! Până la mulţumiri…sunt copii care merg la şcoală şi la grădiniţă pe o asemenea uliţă ( stradă). Că nu are toată lumea maşină la scară! Oare o fi vreo reducere la impozit pentru asemenea condiţii? Zic şi eu!”, a scris profesorul Florentina Dănilă pe facebook. Ea a postat şi câteva fotografii pentru a demonstra cum arată strada.

Probleme semnalate şi în alte zone

Tot spre ştiinţa aleşilor locali, alţi botoşăneni au anunţat că se confruntă cu aceeaşi problemă.

Mai adăugăm alte zeci de asemenea străzi. Asfalt s-a pus prin sate, chiar pe drumurile ce duc în câmp, unde au avut primari vrednici”, „Nici noi nu stăm mai bine în spatele Mănăstirii Popăuţi”, „Dacă va face să vă simțiți mai bine, să rezonăm aş spune, invităm oficialitățile și pe strada Iuliu Maniu, dar nu cu mașina, pe jos, la pas cu mult drag spre școală și spre serviciu!!!!!”, „Cu aceeași problemă ne confruntăm și noi de pe Aleea Călugăreni, de ani de zile facem sesizări în van, mai bine i-ar zice aleea gropilor”, „Aleea Nicolae Pisoski arată mai rău!” au comentat alţi botoşăneni nemulţumiţi.

Un alt botoşănean a anunţat că „strada Sălciilor este identică”, dar a adăugat că „se ocupă Domnul Andrei că doar aşa a promis că se va ocupa de periferie, noi aşteptăm, ce să facem, că nici nu avem mult de când așteptăm (ani mulţi foarte mulţi) doar suntem români, avem răbdare”, a mai scris acesta.

Deja ai votat!