Înfiorător! Femeie violată și prădată de un individ. Autorul a fost arestat

Un individ în vârstă de 32 de ani, care a violat o femeie și apoi a prădat-o, a fost capturat de polițiști și arestat preventiv. Fapta abominabilă a avut loc joi, pe 25 februarie a.c., în jurul orei 18, când individul, Florin C. ar fi pătruns în locuința femeii în vârstă de 59 de ani, din orașul Ștefănești, iar prin întrebuințarea de violențe ar fi întreținut un raport sexual cu aceasta. Ulterior, victima a reușit să scape și a fugit din locuință pentru a cere ajutor, timp în care tânărul a furat mai multe bunuri din locuință.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor, iar în urma anchetei inițiate principalul suspect a fost identificat și capturat. Bunurile furate au fost găsite asupra tânărului cu ocazia identificării acestuia. Reținut pentru cercetări, individul a fost acuzat de viol și furt calificat, iar ulterior a fost prezentat în fața judecătorilor de drepturi și libertăți, care au dispus arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acum, tânărul se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, iar anchetatorii continuă cercetările.

 

Deja ai votat!