Au început lucrările pe strada Viilor (video)

0

Prima zi de primăvară a coincis cu debutul lucrărilor de reabilitare a străzii Viilor. De astăzi dimineaţă strada a fost blocată. În zonă au ajuns muncitori şi utilaje de la firma Conrec şi s-a trecut la scoaterea bordurilor şi asfaltului de pe un trotuar. „Aşa cum am transmis, începem repararea străzilor, cu strada Viilor. Scoatem dalele de tramvai, refacem suprafaţa carosabilă şi amenajăm noi locuri de parcare. Aceste lucrări vin în continuarea celor făcute până acum, în aceeaşi manieră, pe strada Maior Ignat”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Aceste lucrări erau aşteptate de câţiva ani de cetăţeni. „Cred că sunt sunt binevenite lucrările din două motive şi anume se creează nişte locuri de parcare într-o zonă destul de aglomerată, pentru cetăţenii care au cerut aceste lucruri şi pentru că acele dale prezentau un pericol pentru participanţii la trafic din mai multe multe motive. Era normal să le scoatem pentru că nici nu au mers tramvaiele pe ele, nici nu vor merge niciodată şi atunci este corect să avem o reamenajare a străzii şi o suprafaţă carosabilă care să fie în acord cu aşteptările noastre”, a explicat edilul.

Astăzi, Cosmin Andrei a avut o discuţie pe tema lucrărilor de pe străzi cu Nicolae Semenescu, directorul Direcţiei Edilitare, structură care coordonează lucrările de întreţinere şi reparaţii străzi.

Dacă lucrurile decurg aşa cum trebuie şi nu epuizăm sumele necesare, vom continua şi cu strada Nicolae Iorga. Am stabilit nişte priorităţi şi nu am transmis strada Nicolae Iorga acum, dar le mai putem modifica. Să vedem cum decurg lucrările. Este spart şi Bulevardul Eminescu şi trebuie să reparăm şi trotuarul de pe partea cu Judecătoria, că arată sub orice critică. Să vedem ce urgenţe sunt, dar îmi propun să rezolvăm şi problema de pe strada Nicolae Iorga, unde este o aglomeraţie mai mare decât pe strada Viilor”, a mai spus edilul.

Deja ai votat!
se încarcă...