Mașină furată din Marea Britanie descoperită la Botoșani (VIDEO)

Un autoturism care figura ca fiind sustras din Marea Britanie a fost depistat de polițiștii botoșăneni. Mașina suspectă a fost reperată în trafic sâmbătă, pe 27 februarie a.c., în municipiul Botoșani, în apropierea intersecției dintre străzile Tudor Vladimirescu și Săvenilor, iar șoferul a fost oprit pentru verificări.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Botoșani, care a fost invitat la sediul poliției pentru audieri. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul respectiv figura în bazele de date ca fiind sustras din Marea Britanie de pe data de 23 februarie 2021. Autovehiculul a fost ridicat în vederea dispunerii măsurii asiguratorii a sechestrului. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani.

O parte din operațiune a fost surprinsă de un botoșănean care se afla în trafic. În imagini se vede cum mașina suspectă a fost oprită chiar în intersecția dintre cele două străzi. Echipajul de poliție se afla într-un autoturism Duster neinscripționat, care, atunci când a reperat mașina, a pornit semnalele luminoase. Ulterior, mașina suspectă a virat la dreapta, pe strada Săvenilor, spre fosta sală de sport „Voința”, unde au avut loc primele verificări (n.r. – vezi video).

Autoturismul suspect a fost identificat în urma unei acțiuni comune a polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și a celor din Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

 

Deja ai votat!