Bătaie ca-n vestul sălbatic în față la mall

Anchetă a poliției după o bătaie în plină stradă, care a avut loc în urmă cu câteva zile, în fața complexului comercial „Uvertura Mall”. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), doi bărbați ar fi fost loviți de mai mulți indivizi, pe fondul unui conflict spontan.

Scandalul de la care a pornit totul a avut loc vineri seară, pe 26 februarie a.c., când cei doi bărbați, în vârstă de 36 de ani, unul din municipiul Botoșani, iar celălalt din comuna Tudora, ar fi avut un conflict, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cu un grup format din cinci tineri. După un schimb de replici, aceștia din urmă au reacționat violent, conflictul degenerând într-o altercație.

În urma unui apel pe 112, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, însă între timp agresorii au dispărut. „A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri și alte violențe, iar în urma investigațiilor efectuate de către polițiști au fost identificate toate persoanele implicate în altercație. Agresorii ar fi din municipiul Botoșani, însă cercetările continuă, urmând să se stabilească participația fiecărei persoane”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

În funcție de rezultatele anchetei, polițiștii vor stabili la final și principalele acuzații față de protagoniștii incidentului.

 

Deja ai votat!