Mesaj pentru edili – „Mai scoateţi periferiile oraşului din noroaie!”

Edilii primesc zilnic sesizări de la botoşănenii care locuiesc pe străzile nemodernizate. Cetăţenii sunt nemulţumiţi de starea străzilor şi chiar îi invită pe edili să se convingă că în unele zone este mai rău ca în mediul rural. „Vă invit pe strada Pârâului să vedeţi prin ce noroi şi bălţi trebuie să mergem la serviciu şi să ne ducem copiii la şcoală! Şi plătim taxe pentru mediul urban, dar înotăm prin noroi ca în Evul Mediu”, „Vă invităm și pe strada Macului din Tulbureni să vedeți cum e această stradă. Zici că ești pe tarlaua de grâu”,

Aleea Luizoaia nu a văzut niște pietriș de un an jumătate, mașinile sunt cufundate în noroi”, „Străzile Muncel, Pârâului şi Busuiocului vă aşteaptă de ani de zile. Mergeţi să vă faceţi poze şi acolo”, „Strada Baciului, Tunari, noi nu plătim taxe? Mai bine scoateți periferiile orașului din noroaie! Avem promisiuni de când erați vice. Cu un mărțișor nu se face <primăvară>”, sunt câteva dintre mesajele trimise primarului Cosmin Andrei, unele legate de anunţul privind începerea lucrărilor de reabilitare a străzii Viilor.

Aceste nemulţumiri nu reprezintă o noutate pentru conducerea primăriei. Edilii susţin însă că în ultima perioadă mesajele pe această temă s-au înmulţit, un mediu propice pentru exprimarea nemulţumirilor fiind reţelele de socializare.

Cosmin Andrei a dat asigurări că de săptămâna viitoare, dacă vremea va permite, firma care are contract cu municipalitatea pe întreţinere şi reparaţii străzi va trece la reprofilarea străzilor nemodernizate şi completarea cu pietriş. „Dacă vremea ne va permite, intrăm pe aceste străzi săptămâna viitoare. Ştiu că aceste străzi arată rău. Îi rog doar pe cetăţeni să mai aibă răbdare până săptămâna viitoare să vedem dacă vremea ne va permite să intrăm cu autogrederul şi cu pietriş”, a precizat primarul municipiului.

Deja ai votat!