Proiect ambiţios al CJE – „Botoşani – Capitala Tineretului”

După întâlnirea de la jumătatea lunii decembrie cu primarul Cosmin Andrei, liderii Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) au continuat demersurile vizând transformarea municipiului Botoşani în „Capitala Tineretului”. Astăzi, liderii CJE i-au prezentat edilului un proiect cu care intenționează să intre în competiție pentru atingerea acestui obiectiv.

Proiectul a fost prezentat în sala „Mihai Eminescu” a Primăriei Municipiului Botoșani. Discuţiile au vizat necesitatea unor planuri financiare și de acțiune, respectiv pilonii și obiectivele proiectului.

Vrem să valorificăm educația, cultura, digitalizarea, să extindem oportunitățile de viitor și să punem accent pe activitățile care să dezvolte tinerii, să le ofere un motiv să rămână în Botoșani și să dorească la rândul lor să își lase amprenta în orașul tinerilor, pentru tineri”, a declarat Ecaterina Pînzariu, vicepreședintele CJE Botoșani.

Discuțiile au fost interesante şi constructive primarul Cosmin Andrei salutând iniţiativa tinerilor şi asigurându-i de întregul suport.

Sperăm ca în anul 2022 să purtăm cu mândrie titlul de Botoșani – Capitala Tineretului”, a afirmat Cosmin Andrei.

În Primăria Botoşani va fi constituită o echipă de lucru care va veni în sprijinul inițiatorilor acestui proiect deosebit pentru botoșăneni, pentru oraș şi mai ales pentru tineri.

Deja ai votat!