Raluca Turcan, ministrul Muncii, ajunge la Botoșani. Tur de forță la mai multe instituții

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, va ajunge vineri la Botoșani, în cadrul unei vizite de lucru. Ea va ajunge la ora 11 la Instituția Prefectului, unde va fi întâmpinată de prefectul Dan Nechifor, cu care va purta o serie de discuții.

Ulterior, Raluca Turcan se va deplasa la ora 11,45 la Casa Județeană de Pensii Botoșani, unde va avea un dialog cu angajații instituției. La prânz, la ora 12,45, ministrul Muncii va avea o ședință cu șefii de servicii pe tema campaniei de evaluare a dosarelor de pensii, iar la final va purta discuții și cu angajații AJPIS Botoșani. La ora 13,15 este programată o întâlnire cu conducerea AJPIS Botoșani pe tema campaniei de verificare a beneficiarilor de venit minim garantat, după care ministrul Muncii va participa la o întâlnire de lucru cu colectivul Inspectoratului Teritorial de Muncă. De aici, Raluca Turcan se va deplasa la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani, unde se va întâlni cu cei din colectivul AJOFM Botoșani.

În cadrul vizitei de la Botoșani, ea va fi însoțită de subsecretarii de stat și de președinții structurilor din cadrul Ministerului Muncii. Astfel, ar putea să ajungă la Botoșani secretarii de stat Peter Janos Makkai și Cătălin Boboc, directorul general ANPIS – Lăcrămioara Corcheș, presedintele Casei Nationale de Pensii – Daniel Baciu și inspectorul general de stat al Inspecției Muncii – Dantes Nicolae Bratu. După acest tur de forță pe la instituțiile din județ, Raluca Turcan va susține o conferință de presă.

 

Deja ai votat!