Rapsozii Botoşanilor pregătesc un cadou muzical pentru botoşănence

Consiliul Judeţean şi Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor” vor oferi botoşănencelor un dar muzical, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Pe 7 martie , începând cu ora 17:00, Orchestra „Rapsozii Botoșanilor” va susține spectacolul „O floare, un zâmbet, un cântec,  PENTRU TINE FEMEIE!”, conducerea muzicală Ioan Cobâlă, dirijor Ciprian Potoroacă. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” şi va fi prezentat de Iustina Irimia Cenuşă.

Pe scenă vor evolua, alături de orchestră, soliștii: Daniela Condurache, Laura Ștefănescu – Potoroacă, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu, Alina Huțu, Loredana Călin, Alexandru Marin Todirel (clarinet) și Ionuţ Scripcariu (trompetă).

Invitațiile se obțin de la sediul Orchestrei Populare „Rapsozii Botoşanilor”, strada Unirii nr 10 , în data de 5 martie – ora 10:00, în limita locurilor disponibile şi respectând regulile de distanțare socială.

Spectacolul va fi înregistrat pentru a fi transmis online  pe pagina de Facebook a Orchestrei Populare <Rapsozii Botoșanilor>. Vă așteptăm alături de artiști pentru a primi în dar mărțișoare muzicale”, a declarat directorul Dan Doboş.

Deja ai votat!