Planuri pentru spălarea străzilor principale (video)

Muncitorii Urban Serv lucrează de câteva zile la curăţarea străzilor de pământul rămas după activitatea de deszăpezire, dar şi cel adus de maşinile care circulă pe străzile nemodernizate. „Lucrăm acum la curăţarea străzilor, după sezonul rece. După ce aducem străzile la un nivel decent al curăţeniei, vom trece la spălarea unor străzi, să vedem care sunt rezultatele. Le-am transmis colegilor de la Urban Serv să acţioneze şi să vină cu rezultate. În primă fază, vom acţiona pe un tronson de stradă, să vedem dacă sunt rezultatele pe care le aştept eu, apoi vom lua acest model şi îl vom extinde cel puţin la arterele principale”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Potrivit edilului, spălarea străzilor se regăseşte în lista de operaţiuni aprobată de Consiliul Local pentru care municipalitatea plăteşte, în funcţie de lucrările efectuate.

Angajații societății noastre lucrează în această perioadă pentru îndepărtarea mizeriei de pe carosabil si trotuare, rezultate în urma topirii zăpezii din municipiu. Se lucrează în mod continuu, în trei  schimburi, zonele centrale ale orașului fiind curățate pe perioada nopții, când nu este trafic. Operațiunea este efectuată manual, astfel încât să putem îndepărta eficient toată mizeria de pe carosabil (rigolă/bordură), din zonele cu mașini parcate, unde nu putem interveni mecanizat”, a declarat Gabriel Tanasă, directorul Urban Serv.

Deja ai votat!