Val de controale anti-COVID în acest weekend. Peste 200 de polițiști pe străzi

FOTO ARHIVA

În cursul zilei de ieri, 5 martie a.c., toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, precum și specialiști din celelalte instituții cu atribuții de control, sub autoritatea Instituției Prefectului, au verificat modul în care sunt respectate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea efectelor pandemiei. Astfel, au fost verificate 75 de locații de interes și 87 de mijloace se transport persoane, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 11.000 de lei.

„În acest weekend, vom continua seria acțiunilor pe linia verificării respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”, spun polițiștii.

Astfel, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, aproximativ 200 de forțe de ordine vor fi angrenate în activitățile de control desfășurate în acest sfârșit de săptămână. Din acest motiv, populația este sfătuită să respecte măsurile impuse de autorități atât pentru protejarea propriei sănătăți cât și a celor din jur.

 

Deja ai votat!