Dar muzical oferit doamnelor de Rapsozi

0

Consiliul Judeţean şi Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor” au oferit duminică, un dar muzical botoşănencelor, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

Spectacolul intitulat „O floare, un zâmbet, un cântec, pentru tine femeie!”,  a avut loc în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor ,,Nicolae Iorga”, iar conducerea muzicală a fost asigurată de către maestrul Ioan Cobâlă şi dirijorul a fost Ciprian Potoroacă.

În cadrul spectacolului au evoluat soliştii Daniela Condurache, Laura Ştefănescu-Potoroacă, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu, Alina Huţu, Loredana Călin, Alexandru Marin Todirel (clarinet) şi Ionuţ Scripcariu (trompetă). Numărul de locuri a fost limitat la 30% din capacitatea sălii de spectacol, conform normelor sanitare aflate în vigoare în acest moment.

Evenimentul a fost unul de succes datorită artiştilor care au urcat pe scenă, şi care, au reuşit să atragă ropote de aplauze din partea publicului la fiecare prestaţie artistică.

,,A fost un spectacol foarte frumos, ne-am mai înveselit aşa pentru 8 martie. Ne-a plăcut totul, atât  orchestra, cât şi soliştii. Ne mai bucurăm de voia bună pe care ne-o transmit artiştii, de cântecele lor, măcar cu atâta să rămânem”, au susţinut două spectatoare.

– Claudia BREHUESCU

Deja ai votat!
se încarcă...