Surprize pe stradă. Flori dăruite de polițiștii locali doamnelor și domnișoarelor

De 8 martie, poliţiştii locali din municipiul Botoşani au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor cu care s-au intersectat pe străzile oraşului. Gestul a fost posibil cu sprijinul Sindicatului „Şoimul” din cadrul Poliţiei Locale Botoşani, care a achiziţionat zeci de lalele pentru a le felicita pe botoşănence cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Cu florile în mâini, poliţiştii locali le-au întâmpinat pe doamne şi domnişoare pe stradă şi le-au urat „La mulţi ani”. „Am vrut ca această zi specială pentru toate doamnele și domnișoarele să fie marcată așa cum se cuvine și le-am oferit câte o floare”, a spus președintele Sindicatului „Șoimul”, Dumitru Marian Purice.

Unele botoşănence au fost plăcut surprinse şi au apreciat gestul polițiștilor locali, „Este prima floare pe care o primesc de la polițiști”, a spus o tânără vizibil emoționată. Bucuroase de atenţia primită, acestea le-au mulțumit polițiștilor pentru gestul făcut.

Altele, care erau în trecere, s-au oprit și au cerut câte o floare, parcă din dorința de a se convinge că totul se întâmplă chiar sub ochii lor. „Prin această surpriză am vrut să le dovedim că suntem alături de ele, la bine şi la greu”, a adăugat Florin Bulmagă, vicepreşedintele Sindicatului „Şoimul”.

 

 

Deja ai votat!