Sute de locuri de muncă disponibile în judeţ

0

Prima decadă a lunii martie reface oferta de locuri de muncă oferite prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani. Astfel, angajatorii botoșăneni au listat pentru această săptămână 698 de slujbe.

Primăria Botoşani caută un consilier în administraţia publică, care să aibă studii superioare în domeniul urbanism, arhitectură sau construcţii şi care să aibă şapte ani vechime. Acesta va avea un salariu de angajare de 7.117 lei. Concursul va avea loc pe 08 aprilie, dosarele trebuind depuse până pe 24 martie.

Angajatorii caută specialişti cu studii superioare, în special ingineri (specializaţi: în construcții, automatişti), consilieri şi inspectori în administraţia publică, administratori în reţeaua IT, consilieri juridici şi administratori de patrimoniu.

Oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă, dar, din păcate, în general, salariul oferit este minim pe economie, şi anume 2.300 de lei brut. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare.

lista locurilor de munca

– Claudia BREHUESCU

Deja ai votat!
se încarcă...