Familie rămasă fără casă în urma a două incendii

O familie cu cinci copii, din orașul Flămânzi, a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce locuința a fost distrusă de două incendii produse în mai puțin de trei săptămâni.

Pe 21 februarie a.c., din cauza coșului de fum necurățat de funingine, casa acestora a luat foc, iar în urma incendiului cei din familie nu și-au mai putut folosi soba pentru a-și încălzi locuința. Astăzi, însă, în jurul amiezii, în interiorul casei s-a produs un nou incendiu generat, cel mai probabil, din cauza suprasolicitării instalației electrice. Deși ambii părinți erau acasă, aceștia au observat flăcările târziu, când acestea au cuprins toate bunurile din locuință.

„Chemați în ajutor, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Flămânzi au ajuns la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile din interiorul casei. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Întreaga familie, părinții și cei cinci copii cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, a fost cazată într-o locuință socială pusă la dispoziție de Primăria orașului Flămânzi.

 

Deja ai votat!