Bărbat găsit în ştreang de soţie

0
Tot mai des cadrele medicale sunt solicitate la persoane care se sinucid

O femeie din Botoşani a suferit un şoc după ce şi-a găsit soţul în ştreang. Descoperirea macabră a avut loc în momentul în care femeia s-a întors din oraş, unde a făcut o serie de cumpărături.

Cei doi locuiau într-o casă la marginea oraşului, iar când femeia a revenit a observat că soţul său, de 59 de ani, era de negăsit şi nici nu răspundea la telefon. Alarmată, aceasta a început să îl caute prin gospodărie, moment în care a observat că uşa de la beci era deschisă larg aşa că a intrat cu gândul că bărbatul nu o auzea când îl striga. Acolo, însă, a avut parte de o imagine de coşmar după ce şi-a văzut soţul fără suflare, cu un ştreang în jurul gâtului.

Speriată, femeia a încercat să îl dea jos, apelând şi serviciul 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns un echipaj medical, care, însă, nu a putut decât să constate decesul. Pentru că trupul neînsufleţit nu a putut fi scos altfel, a fost nevoie şi de intervenţia unui echipaj de pompieri, care să îl scoată la suprafaţă, iar ulterior acesta a fost preluat de medicii legişti. „În cauză a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă, fiind solicitată efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Potrivit apropiaţilor familiei, bărbatul era depresiv şi urma şi un tratament în acest sens, de o perioadă.

Deja ai votat!
se încarcă...