Bărbat bătut cu cruzime de un vecin

Un bărbat din judeţ a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut cu un bici în cap de un consătean. Conflictul a avut loc în localitatea Zlătunoaia.

Victima, în vârstă de 57 de ani, se deplasa spre casă, pe o uliţă din sat. La un moment dat s-a întâlnit cu un vecin, în vârstă de 34 de ani, iar între cei doi a reizbucnit o ceartă, pe care o aveau de câteva săptămâni, mai ales că amândoi erau sub influenţa băuturilor alcoolice. De la înjurături până la ameninţări şi violenţă fizică a fost doar un pas şi, fără a sta prea mult pe gânduri, tânărul de 34 de ani, a pus mâna pe un bici şi a început să-şi lovească adversarul, cu mânerul, de mai multe ori, provocându-i mai multe plăgi craniene.

Cei doi au fost despărţiţi de un vecin mai în vârstă, de 62 de ani, care a şi apelat apoi la serviciul 112.

Plină de sânge, victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranian acut şi plagă deschisă în regiunea frontală.

Cazul a intrat ulterior şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis o anchetă. „Agresiunea s-a produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi avute cu un consătean de 34 de ani. A fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!