Petrecere spartă cu jandarmii. Organizatorul petrecerii amendat

0

Un apartament închiriat pe strada Săvenilor a fost, noaptea trecută, scena unei petreceri private la care au participat nouă tineri botoșăneni. Muzica la intensitate mare, ce se auzea prin ferestrele deschise, a atras atenția unui echipaj de jandarmi, care a intervenit în scurt timp și a solicitat chiriașului să reducă volumul la un nivel potrivit orei târzii la care se aflau.

„Organizatorul petrecerii, care își sărbătorea ziua de naștere în compania prietenilor, a fost amendat cu 500 de lei pentru tulburarea liniștii locatarilor din zonă, iar toți cei care i-au fost alături au fost sancționați cu avertisment scris pentru participarea la o activitate de acest gen într-un spațiu închis, ceea ce contravine prevederilor legale privind măsurile luate pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Jandarmii reamintesc faptul că organizarea unor activități de divertisment în spații închise reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă de la 2.000 la 10.000 de lei, iar participarea la aceste petreceri cu amendă de la 500 la 2.500 de lei.

 

Deja ai votat!
se încarcă...