Val de șoferi băuți pe drumurile din județ

0

O nouă serie de șoferi băuți „culeși” de polițiștii rutieri de pe drumurile din județ. S-a întâmplat joi, pe 11 martie a.c., când polițiștii au surprins trei șoferi turmentați, într-un interval de numai câteva ore.

Doi dintre șoferii băuți au fost surprinși în orașul Săveni. Primul caz a fost înregistrat pe strada 1 Decembrie, când polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani din orașul Darabani. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0, 43 mg/l alcool pur în aerul expirat. La scurt timp, polițiștii au mai oprit, pe drumul național 29, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani din comuna Mitoc. În urma testării cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La scurt timp, și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit în trafic pe drumul județean 282 B, în orașul Flămânzi, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din orașul Flămânzi. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Cei trei șoferi s-au ales cu dosare penale și riscă să ajungă în fața instanțelor de judecată.

 

Deja ai votat!
se încarcă...