Descoperire macabră în familia unei vedete botoşănene

Descoperire macabră în familia cântăreţei Silvia Chifiriuc, soţia lui Petre Roman. Un văr îndepărtat de-al acesteia, din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, a fost găsit decedat în casă, de mai bine de o săptămână, cu faţa şi o mână mâncate de şobolani.

Alarma a fost dată de o vecină, care a sunat la 112 şi a sesizat faptul că bărbatul, în vârstă de 68 de ani, nu mai ieşise din casă de mai bine de o săptămână. Acesta locuia singur de mai bine de un an, de când s-a despărţit de soţia sa, exasperată de faptul că partenerul său consuma băuturi alcoolice şi chiar spirt. Mai întâi, vecina a mers la el acasă şi a încercat să pătrundă în locuinţă, însă, pentru că uşa era blocată pe interior, femeia a apelat la ajutorul poliţiştilor, bănuind ce era mai rău, din cauza unui miros puternic ce venea din interior.

Cadavru mâncat de șobolani

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au intrat în locuinţa bărbatului, care a fost găsit căzut pe podeaua dormitorului, cu faţa în sus şi cu capul sub pat. Aceştia au solicitat intervenţia unei ambulanţe, însă în momentul în care au examinat mai îndeaproape cadavrul, cadrele medicale au observat că bucăţi de carne de pe mâna stângă, piciorul drept şi de pe cap erau mâncate de şobolani.

Trupul neînsufleţit al bărbatului, care este, potrivit vecinilor, un verişor îndepărtat de-al artistei Silvia Chifiriuc, a fost preluat de medicii legişti, care vor efectua o autopsie pentru a se stabili cauza morţii. „În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

În urmă cu şase ani, artista şi-a îngropat ambii părinţi, care au murit la mică distanţă unul de altul.

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!