Moarte cumplită în drum spre serviciu

0

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Slobozia, comuna Hăneşti, a murit în timp ce se deplasa cu bicicleta spre locul de muncă. Incidentul a avut loc în Slobozia, luni dimineaţă, înainte de ora 5. Bărbatul se îndrepta spre o fermă, unde era tocmit să mulgă vacile. Acesta se deplasa cu o bicicletă, care avea, însă, o defecţiune la sistemul de frânare, iar pe o porţiune de drum în pantă abruptă, a pierdut controlul direcţiei bicicletei şi a căzut pe carosabil, suferind leziuni grave.

Nenorocirea s-a petrecut chiar în faţa unui coleg de-al bărbatului, care se întorcea de la locul de muncă. Acesta era paznic la aceeaşi fermă şi se îndrepta cu căruţa spre casă când a văzut accidentul şi a sunat imediat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. „Am fost solicitaţi pentru o persoană de sex masculin, victimă a unui accident rutier. La faţa locului am găsit o persoană aflată în stop cardio respirator, cu un traumatism cranio-facial sever şi multiple leziuni faciale şi craniene. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru reanimarea acestuia, fiind declarat decesul”, a precizat Daniela Amarande, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei, care a deschis un dosar pentru ucidere din culpă. „A fost dispusă efectuarea unei autopsii. În urma anchetei se va stabili cu exactitate modul de producere al accidentului şi se vor dispune măsuri în consecinţă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...