Schimbare de conducere la filiala ARR Botoșani

0

Agenția teritorială Botoșani din cadrul Autorității Rutiere Române (ARR) ar urma să aibă un nou șef. Asta după ce detașarea lui Florin Plian pe această funcție ar fi încetat. Prin urmare, Florin Plian ar urma să revină în cadrul Ministerului Transporturilor pe postul deținut anterior.

Deocamdată, această înlocuire din funcție nu a fost confirmată oficial de reprezentanții ARR – structura centrală, însă informația a ajuns și la Instituția Prefectului. „Am înțeles că i-a încetat detașarea”, a spus prefectul Dan Nechifor.

Deși reporterii „Monitorul” au încercat să obțină un punct de vedere și din partea lui Florin Plian, acesta nu a putut fi contactat, unele persoane susținând că acesta ar fi plecat spre București.

Cât privește viitorul șef al agenției, cel mai vehiculat nume este Bogdan Mihai Cîmpanu, actualul director executiv al Centrului Județean APIA Botoșani, însă până în acest moment nu a fost emis niciun ordin în acest sens.

Fost control de trafic în Vama Siret, Florin Plian, de profesie economist, a preluat conducerea agenției teritoriale ARR Botoșani în vara lui 2020, fiind nominalizat de liberali pentru această funcție. Numirea lui pe post a generat reacții, în declarația sa de avere existând câteva mențiuni care au stârnit zâmbete. Astfel, în declarația de avere pe 2019, el menționase că ar deține două autoturisme – un „WW” (n.r. – care se dorea a fi Volkswagen), şi un „Reno”, care era de fapt un Renault. Florin Plian a ajuns în această calitate din postura de șef al organizației PNL Curtești și consilier local în aceeași comună.

În mandatul său, agenția teritorială ARR Botoșani a reușit să-și mute sediul dintr-un apartament închiriat într-un bloc de locuințe de pe Calea Națională, într-un spațiu de pe Pietonalul Unirii.

 

Deja ai votat!
se încarcă...