Șoferi beți scoși din trafic de polițiști

0

Năvală de șoferi beți pe șoselele din județ. Sâmbătă, în numai câteva ore, polițiștii rutieri au surprins în trafic trei șoferi turmentați. Aceştia au fost dați jos de la volan și duși la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

Primul caz a fost consemnat în municipiul Dorohoi. Acolo polițiștii au primit un apel pe 112 prin care erau anunțați cu privire la faptul că pe strada Sf. Ioan Românul circulă un autoturism al cărui conducător auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice. Echipajul de poliție a identificat autoturismul în cauză și l-a tras pe dreapta pe șofer. La volan era un bărbat de 38 de ani din comuna Ibănești. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După câteva ore, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani au oprit și ei în trafic, pe drumul județean DJ 207 N, pe raza localității Curtești, un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani, din municipiul Botoșani. Când l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o îmbibație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimul caz a fost înregistrat în comuna Vorona, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani, au oprit în trafic pe drumul comunal DC 55A,un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, pe numele șoferilor a fost întocmit câte un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!
se încarcă...