Botoșăneancă dată dispărută găsită în Italia. Polițiștii au colaborat cu autoritățile italiene

O femeie de 63 de ani, din comuna Hilișeu Horia, plecată la muncă în Italia în urmă cu mai bine de trei ani și despre care nu se mai știa nimic, a fost localizată de polițiștii botoșăneni. Femeia a fost găsită după mai bine de o lună de verificări, în urma unor schimburi de informații cu autoritățile străine.

„În urma activităților specifice desfășurate de polițiști și a cooperării cu statul italian, femeia a fost localizată în Italia. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Vă mulțumim pentru sprijin”, a precizat Delia Nenișcu purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Cristina Butnariu a fost dată dispărută de rude la începutul lunii februarie. Femeia plecase la muncă în străinătate, păstrând legatura cu familia până în luna aprilie 2020. De atunci, ea nu a mai putut fi contactată.

După ce rudele au dat-o dispărută, polițiștii au început operațiunile de căutare. Totodată, reprezentanții IJP au cerut atunci și ajutorul populației, în speranța că cineva ar putea oferi informații care să ducă la localizarea femeii.

 

Deja ai votat!