Soluţii anunţate pentru stâlpii de pe strada Viilor

0

Primarul Cosmin Andrei a declarat că trotuarul cu stâlpi de pe strada Viilor va fi lărgit, astfel încât pietonii să aibă condiţii decente. Aceştia vor fi înlocuiţi, atunci când va fi reabilitat sistemul de iluminat public.

“Când vom reabilita sistemul de iluminat public, acei stâlpi vor fi înlocuiţi. Aceşti stâlpi suport pe care-i avem astăzi au fost gândiţi pentru reţeaua Eltrans, dar, odată cu reabilitarea sistemului de iluminat public, vom înlocui acei stâlpi şi-i vom poziţiona mai bine decât sunt astăzi, astfel încât să asigure doar iluminatul public şi eventual suport pentru infrastructura de comunicaţii. Trebuie să avem răbdare. Lucrurile nu sunt gata, suntem în şantier şi dacă avem ceva de corectat, corectăm”, a declarant primarul Cosmin Andrei.

Edilul a adăugat că acei stâlpi există pe trotuarul aferent străzii Viilor de foarte mulţi ani. “Acei stâlpi au fost văzuţi acum, când am început reabilitarea străzii Viilor. Vom corecta această situaţie”, a mai spus primarul.

Cosmin Andrei a explicat că mamele care ies cu copiii la plimbare sau persoanele care se deplasează în scaun cu rotile au la dispoziţie trotuarul de pe partea cealaltă a străzii Viilor, acolo unde au fost amenajate şi locuri de parcare.

Totodată, Cosmin Andrei a arătat că strada Viilor nu este singura unde există stâlpi pe trotuar şi a dat ca exemplu Bulevardul Mihai Eminescu, în apropiere de Cimitirul evreiesc.

Deja ai votat!
se încarcă...