Accident grav la Cucorăni (video)

Un accident soldat cu două victime a avut loc joi dimineață, pe drumul național care leagă Botoșaniul de Dorohoi, pe raza localității Cucorăni.

Două autoturisme care circulau din direcții opuse s-au ciocnit frontal. În urma impactului violent au fost proiectate în afara părții carosabile.

Din primele informații se pare că unul dintre șoferii implicați în accident a încercat să facă o depășire neregulamentară, fără să vadă că din sens opus venea un alt autoturism. În acel moment, cele două mașini au intrat în coliziune.

La faţa locului s-au deplasat două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță, echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și echipaje ale Poliției.

Ambii șoferi implicați în accident au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

„Cele două victime au ajuns în serviciul nostu prezentând mai multe contuzii şi traumatisme. Au fost examinaţi şi consultaţi de mai mulţi specialişti, ulterior fiind externaţi la domiciliu, starea lor fiind stabilă”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!