Descoperire macabră într-o garsonieră

0

O femeie, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită fără suflare, miercuri, de echipele de intervenţie. Alerta a fost dată de o rudă a femeii, care s-a alarmat după ce aceasta nu i-a răspuns la telefon pe tot parcursul zilei. Ruda a mers la domiciliul femeii, însă uşa era închisă, astfel că a apelat la ajutorul echipelor de intervenţie, sunând la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la descarcerare, care a deblocat uşa, în prezenţa poliţiştilor, iar când au intrat în casă, salvatorii au găsit-o pe femeie zăcând fără suflare. Cadrele medicale din echipajul SMURD prezent la faţa locului au intervenit, încercând să îi acorde acesteia primul ajutor, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. „La locul intervenției au fost prezente un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare și un echipaj de poliţie. Femeia, din păcate, a fost declarată decedată. Aceasta nu prezenta mărci traumatice vizibile la examinarea făcută la faţa locului”, a precizat medicul Dănuţ Panaitescu, specialist în medicina de urgenţă în cadrul UPU-SMURD.

Potrivit apropiaţilor, femeia nu era cunoscută cu boli cronice în antecedente. Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au deschis o anchetă pentru a afla cauza morţii subite. „A fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă. A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!
se încarcă...