Doi botoșăneni scăpați cu viață după un accident grav produs în județul Suceava

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, în care au fost implicați și doi botoșăneni, a avut loc ieri după-amiază, în județul Suceava. Cei doi botoșăneni au scăpat cu viață, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Potrivit polițiștilor suceveni, a fost vorba de coliziunea dintre două mașini, iar vinovat de producerea accidentului ar fi fost tocmai bărbatul care și-a pierdut viața.

Tragedia a avut loc pe drumul național 2, între localitatea Pătrăuți și municipiul Suceava. Aflat la volanul unui Renault, suceveanul C.Z., de 63 de ani, se îndrepta spre municipiul Suceava, iar în apropierea sediului Ecoplant a pierdut controlul asupra direcției. Autoturismul acestuia a ajuns pe sensul opus, unde a fost izbit în plin de o Toyota Hilux condusă de botoșăneanul C. F., de 50 de ani, din comuna Hilișeu Horia, în care se afla ca pasager și D.M., în vârstă de 59 de ani. În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în afara șoselei, iar suceveanul a fost rănit grav.

Botoşăneni transportaţi la spital

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, care au efectuat manevre de resuscitare, însă ulterior a fost constat decesul suceveanului.

De asemenea, în urma coliziunii a fost rănit și botoșăneanul D. M., de 59 de ani, care a fost preluat de un echipaj de prim-ajutor și transportat de urgență la Spitalul Județean „Sf. Ioan” din municipiul Suceava. Aici s-a stabilit că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial, contuzie cervicală și contuzie toracică. La rândul său, șoferul C. F. a fost examinat de cadrele medicale, însă a refuzat să fie transportat la spital. Verificările efectuate cu etilotestul au arătat că botoșăneanul nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au deschis un dosar penal „in rem” pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se stabilească împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

 

Deja ai votat!