Mașină distrusă la beție

0

O tragedie putea avea loc, joi seară, în marginea orașului. Un șofer aproape în comă alcoolică a lovit un stâlp la intratea într-o stație Peco. Mașina se putea însă opri într-una dintre pompele de carburant din stație.

Un accident rutier a avut loc, joi seară, în municipiul Botoșani. Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp, în stația de carburanți de pe Calea Națională, la ieșirea spre Iași. Bărbatul se îndrepta spre ieșirea din oraș, iar în apropierea stației de carburant a virat dreapta pentru a intra pe o strada secundară. Din cauza stării avansate de ebrietate, însă, acesta a pierdut controlul volanului și a “înfipt” mașina în stâlpul de la intrarea în stație.

Echipajele de la Biroul Rutier, anunțate de producerea accidentului au ajuns în zonă și l-au testat pe șoferul mașinii care avea o alcoolemie de 1,36 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus de polițiști la Spitalul Județean pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și distrugere.

Foto: Radar Botosani

Deja ai votat!
se încarcă...