Tânăr prădat în Piața centrală în timp ce descărca marfa dintr-o mașină

foto arhiva - politistii organizează frecvent acțiuni în Piața centrală

Hoții de buzunare nu se mai tem de nimic și acționează ziua în amiaza mare, în văzul trecătorilor. S-a întâmplat miercuri, în Piața centrală a municipiului Botoșani. Un tânăr de 21 de ani, care descărca marfa dintr-o mașină, a fost prădat de o femeie în vârstă de 42 de ani. Prinsă de polițiști, hoțomanca a fost reținută pentru 24 de ore sub acuzația de furt.

Scenele incredibile s-au petrecut în momentul în care tânărul, care aproviziona un punct de lucru, luase marfa din mașină. Avea haina descheiată, iar hoțomanca și-a dat seama că acesta este atent mai mult la marfă. Aceasta s-a strecurat în spatele lui și, cu un tupeu incredibil, i-a furat portofelul din buzunar. L-a desfăcut și i-a subtilizat 470 de lei.

Femeia a fost observată de o altă persoană din apropiere. Aceasta a atenționat victima, iar în acel moment hoțomanca a luat-o la fugă. Tânărul a urmărit-o , iar la un moment dat s-a intersectat cu o patrulă de poliție.

„Polițiștii au interceptat femeia de 42 de ani și au condus-o la sediul poliției pentru continuarea cerectărilor, ulterior față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca în funcție de rezultatele investigațiilor să fie dispuse și alte măsuri”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!