Botoșăneni ridicați de polițiști și băgați în pușcărie

Trei botoșăneni condamnați la închisoare cu executare au fost ridicați de polițiști și încarcerați în Penitenciarul Botoșani. Cei trei au fost capturați într-un interval de numai câteva minute, în urma unor acțiuni ale polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Primul care a fost încătușat a fost un tânăr de 32 de ani din orașul Bucecea, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani și două luni, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Acesta fost depistat pe raza municipiului Botoșani.

La scurt timp, polițiștii au reușit să-l prindă și pe un bărbat de 62 de ani din municipiul Botoșani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei. Acesta fusese condamnat la trei ani și cinci luni de detenție pentru tentativă de omor și a fost prins în comuna Curtești.

Tot ieri, polițiștii l-au ridicat și pe tânăr de 24 de ani, din orașul Darabani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de trei ani și patru luni, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Tânărul a fost identificat pe raza localității de domiciliu.

„Cele trei persoane au fost reținute și ulterior escortate către Penitenciarul Botoșani în vederea încarcerării”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!