Descinderi cu mascații, după o bătaie în fața mall-ului

0

Bătăia care a avut loc în fața complexului comercial Uvertura Mall, pe 26 februarie a.c., s-a lăsat cu mai multe percheziții. Agresiunea a avut loc seara, când când doi bărbați, ambii de 36 de ani, ar fi fost loviți de mai mulți bărbați cu vârstele cuprinse între 26 și 42 de ani din municipiul Botoșani.

Combatanții au fost identificați de forțele de ordine, iar joi, pe 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară la persoanle bănuite de comiterea faptelor.

„În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate bunuri care prezintă interes în cauză, necesare probării activității infracționale. În cauză se continuă cercetările pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, în vederea administrării și completării în totalitate a probatoriului, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție procedurală”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...