Și-a tăiat gâtul după ce l-a părăsit soția (video)

0

Un bărbat din satul Alba, din comuna Hudeşti, a avut parte de o moarte cumplită.

Botoşăneanul şi-a tăiat venele de la mână şi apoi gâtul, murind într-o baltă de sânge. Bărbatul locuia alături de soţie, în aceeaşi locuinţă cu mama sa. Cei doi nu aveau copii, iar bărbatul era cunoscut prin sat ca fiind un om liniştit. În ultima săptămână, într-un mod neobişnuit, acesta a băut peste măsură, iar joi seară şi-a tăiat întâi venele de la mâna stângă, iar apoi şi-a tăiat gâtul cu un cuţit.

Pe fondul consumului de băuturi, devenise conflictual cu soţia, iar aceasta a plecat de acasă chiar cu o seară înainte ca partenerul său să recurgă la gestul macabru.

Descoperire făcută de un vecin

Bărbatul de 46 de ani a fost găsit decedat, vineri dimineaţă, când un vecin a intrat în casă să vadă cum se simte. L-a găsit căzut pe podea, iar locuinţa era plină de sânge. Vecinul a alertat-o pe mama bărbatului, iar apoi a sunat la 112.

„Nu aveau probleme familiale, nu aveau certuri în familie. Aceşti copii au trăit ca în sânul lui Avram. Asta e beţia, rezultatul a opt zile de băutură. Am intrat în casă, l-am apucat de mâna stângă şi am văzut că e mort. Am ieşit afară, iar atunci mama sa venea să vadă dacă s-a aciuat. Când am intrat a doua oară în casă am văzut că e înjunghiat în gât şi cuţitul pus pe plită, plin de sânge. După mine este o sinucidere, pentru că avea şi venele de la mâna stângă tăiate”, a declarat un vecin al familiei.

Echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului, declanşând o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Cadavrul bărbatului a fost preluat de medicii legişti, pentru a fi supus unei necropsii.

Deja ai votat!
se încarcă...